Òscar Galindo

Actor

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre, Diplomat en interpretació per La Casona-Investigació i Creació Teatral.

Ha cursat 3er nivell de Técnica Meisner de Javier Galitó-Cava i monogràfic amb Rachel Adler. 

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional com a contacontes infantil per biblioteques, escoles i festes populars arreu de Catalunya amb el personatge “El Follet Barbut”.  Com a actor còmic d’improvisació ha participat en esdeveniments i festivals de teatre de carrer amb la Cia. Insolits, amb la Cia.Artristras, manipulant titelles gegants en festes majors i festivals de Catalunya i a l’estranger, amb la Companyia Yindeyan, participa en l’espectacle gestual Vagamundi,  que es va representar a Madrid, amb la Cia. Liquidación por derribo, va actuar en la comèdia  Microporno por dinero.

Com a actor de teatre fòrum, dins el Teatre de l’Oprimit, ha format part de la Cia.Marabal, escribint, dirigint i actuant en peces de teatre fòrum per a la sensibilització en la interculturalitat.

També ha estat docent de teatre per a infants i adults al Centre de Formació i Creació Marabal.

Com a dramaturg-director ha escrit i dirigit nombrosos espectacles escolars. Amb la Cia.La Sal ha adaptat i dirigit Barcelona de Pere Riera, i ha escrit i dirigit Arquitectes.

Dintre dels Projecte Xic de teatre comunitari al barri del Poblesec (Barcelona) ha escrit i dirigit espectacles de carrer:

PlanetesLa rua més bestial i l’espectacle  de sala Adama i la nit de les consciències representat al Museu d’Arqueologia de Catalunya